dimanche 9 novembre 2008

EXO hammers RDS Zone 9-1, RDS Zone surclassé par EXO 9-1

Last night at Lactival in St-Augustin, just about 15 minutes past Quebec City, the EXO Hockey Club gave RDS Zone A serious run for their money. With the score tight at 2-1 in favour of EXO after the first period, the boys came out firing shot after shot all the way into the third period lighting the lamp 7 more times. The entire team played their best hockey of this young season in the L.M.H.O and brought their season record back to .500 at 3 wins and 3 losses. Their next game is on Friday November 14th at Les Galeries de la Capital at 11h45pm. GO EXO GO!

Hier soir à Lactival à St-Augustin, à environ 15 minutes de Québec, l'équipe de Hockey EXO a donné du fil à retorde à l'équipe RDS Zone A. Avec un pointage serré de 2 à 1 pour EXO après la première période, s'en suivirent tire par dessus tire pour finalement en arriver à 7 buts de plus. Toute l'équipe a joué au meilleur de ses capacités dans la jeune ligue L.M.H.O. et l'équipe EXO en est maintenant à 3 victoires, 3 défaites. La prochaine partie, c'est le 14 novembre prochain aux Galeries de la Capital à 23h45. GO EXO GO!!!